Биоклиматска пергола тенда / bioclimatic pergola / bioklimatska pergola

БИОКЛИМАТСКИ ПЕРГОЛИ

Биоклиматските перголи претставуваат динамичен систем на тенди кои како најсовремено решение нудат највисок степен на заштита на просторот, вентилација, контрола на температурата и осветленоста. Previous Next ЕНЕРГЕТСКО ЕФИКАСНИ Создавање на вистинска оаза со максимална заштита на енергија, со досега незапаметена можност за регулација на светлината и температурите. НАЈСОВРЕМЕНИ РЕШЕНИЈА Биоклиматските

Повеќе

ТРИАГОЛНИЦИ

Триаголниците (едра) со различни димензии и бои претставуваат модел кој овозможува создавање на сенка и заштита од УВ зраци.  Со својата издржливост, практичност и едноставност триаголниците со сигурност спаѓаат во групата на ефикасни решенија за отворените простори.  МОДЕРНИ И ПРАКТИЧНИ Оживејте го просторот со решенија кои се модерни и практични.

Повеќе

ВЕРТИКАЛНИ ТЕНДИ

ПРАКТИЧНА МОДЕРНА ЗА 4 СЕЗОНИ Главната карактеристика на овие тенди е нивната најголема отпорност и заштита која ја нуди во текот на сите 4 годишни времиња.  Previous Next +38970229998 +38970229998 Tenda 4 @tenda_4 Tenda 4

Повеќе

ЛЕКСАН

ФИКСНА КОНСТРУКЦИЈА Ефикасен и функционален, лексанот како повеќеслојна термоизолациска и поликарбонатна плоча е вистинско решение за Вашиот простор.  ЗА 4 СЕЗОНИ Овој долготраен панел со мала тежина, на одличен начин ќе се вклопи во просторот, гарантирајќи висока светлосна пропустливост и УВ заштита, како и заштита од снег и дожд. ИДЕАЛНИ

Повеќе

ПОДВИЖНИ СТАКЛЕНИ ЅИДОВИ И ВРАТИ

ЗА 4 СЕЗОНИ Овие системи овозможуваат максимално искористување на просторот. Практично и едноставно застаклување на балкони, тераси, дворови и деловни објекти. КОМБИНИРАЊЕ СО ПЕРГОЛА ТЕНДИ Стаклените ѕидови, врати и прозори се едноставни за комбинирање со пергола тендите, а заеднички претставуваат вистинска целина на заштита и удобност. Previous Next Тенда пергола

Повеќе

КОРПА ТЕНДИ

Полукружните (корпа) тенди се карактеризираат со висок степен на практичност и искористување на просторот. 100+ ДЕЗЕНИ Додадете дополнителна вредност на просторот комбинирајќи повеќе од 100 уникатни и колоритни дезени. Одлични за балконски и дворни површини.  ЕДНОСТАВНИ Едноставни и практично како за поставување, така и за нивно ракување (пуштање и собирање).

Повеќе

РОЛО ТЕНДИ

ПРАКТИЧНИ Едноставни и лесни за монтирање. Највисок степен на практичност и употреба.  СИГУРНИ Стабилноста и сигурноста е карактеристика на овие тенди.  СОВРШЕНИ ЗА ВАШИОТ ПРОСТОР Уживајте во вашиот балконски простор.  ИЗБЕРЕТЕ ГИ НАЈКОЛОРИТНИТЕ ДЕЗЕНИ Единствен и најголем избор од над 60 колоритни материјали. Previous Next +38970229998 +38970229998 Tenda 4 @tenda_4

Повеќе

РАМНИ ТЕНДИ

Рамните тенди се модел на класична тенда која се карактеризира со долг век на траење. Овој модел е опремен со носечки профил што му дава дополнителна цврстина и сигурност. Previous Next ПРАКТИЧНОСТ Овие тенди се практични и идеални за монтажа на различни простори: балкони, тераси, барови, дворови и др. ПОДЕСУВАЊЕ

Повеќе

ПЕРГОЛА ТЕНДИ

Пергола тендите се одлично решение за пренесување на Вашите секојдневни активности од еден целосно затворен, кон простор кој е отворен и слободен. Без разлика дали се работи за приватен или угостителски простор, перголата ви нуди одлична можност за проширување и максимално искористување на истиот. Овие тенди се создадени од исклучително

Повеќе
  • 1
  • 2