ТЕНДА 4

КОИ СМЕ НИЕ

ТЕНДА 4 на македонскиот пазар постои повеќе од 25 години.

Тимот на стручни, професионални и посветени лица ја има задачата да понуди квалитетни производи и да се здобие со задоволни клиенти.

ВИЗИЈА

Секој станбен и комерцијален објект на национално ниво и пошироко треба да има систем за заштита од сонце и дождови, кој ќе обезбеди максимално искористување, уживање и заштита на просторот.

МИСИЈА

Решавање на сложените проблеми со сонцето, УВ зраците, дождовите и заштита на топлината на сопствениците на објектите.

Уредувањето на просторот оставете го на професионалци

Ако ви се потребни решенија за проблемот со сонцето, дождот и ветрот, ТЕНДА 4 е вистинската адреса.

ДОСТАПНИ

Потребно е само да не контактирате. Останатотo е наша обврска. 

ЕДИНСТВЕНИ

Над 60 уникатни колоритни дезени достапни само во ТЕНДА 4. 

МОДЕРНИ

Следејќи ги светските и современи трендови, нудиме креативни решенија кои водат сметка за цената и квалитетот.

Биоклиматска пергола тенда / bioclimatic pergola / bioklimatska pergola

Од 2023 година ТЕНДА 4 е член на Стопанската комора на мали бизниси