ПРАКТИЧНИ

Едноставни и лесни за монтирање. Највисок степен на практичност и употреба. 

СИГУРНИ

Стабилноста и сигурноста е карактеристика на овие тенди. 

СОВРШЕНИ ЗА ВАШИОТ ПРОСТОР

Уживајте во вашиот балконски простор. 

ИЗБЕРЕТЕ ГИ НАЈКОЛОРИТНИТЕ ДЕЗЕНИ

Единствен и најголем избор од над 60 колоритни материјали.

+38970229998

+38970229998