ЗА 4 СЕЗОНИ

Овие системи овозможуваат максимално искористување на просторот. Практично и едноставно застаклување на балкони, тераси, дворови и деловни објекти.

КОМБИНИРАЊЕ СО ПЕРГОЛА ТЕНДИ

Стаклените ѕидови, врати и прозори се едноставни за комбинирање со пергола тендите, а заеднички претставуваат вистинска целина на заштита и удобност.

Тенда пергола со застаклување и подвижно (шибер) стакло

+38970229998

+38970229998