Рамните тенди се модел на класична тенда која се карактеризира со долг век на траење.

Овој модел е опремен со носечки профил што му дава дополнителна цврстина и сигурност.

ПРАКТИЧНОСТ

Овие тенди се практични и идеални за монтажа на различни простори: балкони, тераси, барови, дворови и др.

ПОДЕСУВАЊЕ

Во зависност од вашите желби и можности во просторот, овие тенди нудат можност за подесување на различни агли и висини. 

Изберете рачно подесување или преку далечинско управување. 

0 +
УНИКАТНИ ДЕЗЕНИ

Рамните тенди во комбинација со над 100-те уникатни дезени претставуваат вистинска декорација на вашиот простор, овозможувајќи заштита и целосно уживање.

+38970229998

+38970229998