Биоклиматските перголи претставуваат динамичен систем на тенди кои како најсовремено решение нудат највисок степен на заштита на просторот, вентилација, контрола на температурата и осветленоста.

ЕНЕРГЕТСКО ЕФИКАСНИ

Создавање на вистинска оаза со максимална заштита на енергија, со досега незапаметена можност за регулација на светлината и температурите.

НАЈСОВРЕМЕНИ РЕШЕНИЈА

Биоклиматските перголи се највисокиот дострел кога се во прашање системите за заштита од временските услови. 

ПОДЕСУВАЧКИ КРОВ

Автоматизиран систем кој само на еден клик овозможува ротација и подесување на самата ламела. 

Биоклиматските перголи контролирани преку далечинско управување, се целосно практични и функционални системи со неограничена можност за користење и во топлите и во ладните денови и ноќи. Ламелите на оваа пергола кои се подесуваат на најразлични начини ја прават оваа тенда со највисока персонализација.

ДАЛЕЧИНСКО УПРАВУВАЊЕ

Само еден клик е потребен за целосно ротирање на оваа тенда или за нејзино собирање. 

ЛЕД ОСВЕТЛУВАЊЕ И ДОДАТОЦИ

Овие тенди се лесни за комбинирање со ЛЕД осветлување, завеси или застаклување. 

Биоклиматска пергола тенда / bioclimatic pergola / bioklimatska pergola

Комфорно и елегантно решение кое ќе внесе вистинска свежина во просторот, оставајќи самите да ја изберете позицијата на правоаголните профили. Тенда по свој избор – во вистинска смисла на зборот. 

Биоклиматска пергола 3Mx3M

Биоклиматска пергола 6Mx3M

+38970229998

+38970229998