ТЕНДА 4

ЗА НАС

ТЕНДА 4 на македонскиот пазар постои повеќе од 25 години.

Тимот на стручни, професионални и посветени лица ја има задачата да понуди најквалитетни производи и да го прошири клубот на задоволни купувачи.

СТРУЧНОСТ

Подготвени за секој нов предизвик

КВАЛИТЕТ

Решени да го понудиме најдоброто

ГАРАНЦИЈА 5+

Одговорни сега за уживање во просторот и во иднина

КРЕАТИВНОСТ

Слободни да изработиме модерни и практични решенија

ПРОИЗВОДИ

+

години искуство

+

уникатни дезени на платно

СТАНЕТЕ ДЕЛ ОД КЛУБОТ НА ЗАДОВОЛНИ КУПУВАЧИ
Заштитете го просторот и уживајте во квалитетот.
БИДИ ВО КОНТАКТ

ПИШЕТЕ НИ ВО СЕКОЕ ВРЕМЕ

Нашиот тим е секогаш подготвен да одговори на секое прашање.

    ИНФО & БЛОГ

    НЕ ЧЕКАЈТЕ

    Јавете се веднаш

    ТЕТОВО, хала с. Седларце 070229998

    ОХРИД 078302991 / БОГДАНЦИ 070506130