ПРАКТИЧНА

МОДЕРНА

ЗА 4 СЕЗОНИ


Главната карактеристика на овие тенди е нивната најголема отпорност и заштита која ја нуди во текот на сите 4 годишни времиња. 

+38970229998

+38970229998