ФИКСНА КОНСТРУКЦИЈА

Ефикасен и функционален, лексанот како повеќеслојна термоизолациска и поликарбонатна плоча е вистинско решение за Вашиот простор. 

ЗА 4 СЕЗОНИ

Овој долготраен панел со мала тежина, на одличен начин ќе се вклопи во просторот, гарантирајќи висока светлосна пропустливост и УВ заштита, како и заштита од снег и дожд.

ИДЕАЛНИ ЗА ДВОРНИ И ВЛЕЗНИ ПОВРШИНИ

Лексанот е вистинско решение за површините кои сакате да ги покриете или заштите, а кои се наоѓаат пред Вашиот влез или во дворот. 

ДОСТАПЕН ВО ПОВЕЌЕ БОИ

Со своите различни димензии и бои, лексанот нуди вистински решенија за потребите и желбите на купувачите.

+38970229998

+38970229998