Триаголниците (едра) со различни димензии и бои претставуваат модел кој овозможува создавање на сенка и заштита од УВ зраци. 

Со својата издржливост, практичност и едноставност триаголниците со сигурност спаѓаат во групата на ефикасни решенија за отворените простори. 

МОДЕРНИ И ПРАКТИЧНИ

Оживејте го просторот со решенија кои се модерни и практични. Атрактивен модел за заштита и разубавување на просторот. 

Ваквите модели на заштита се наметени како за приватни така и за комерцијални простори. 

+38970229998

+38970229998