Полукружните (корпа) тенди се карактеризираат со висок степен на практичност и искористување на просторот.

100+ ДЕЗЕНИ

Додадете дополнителна вредност на просторот комбинирајќи повеќе од 100 уникатни и колоритни дезени. Одлични за балконски и дворни површини. 

ЕДНОСТАВНИ

Едноставни и практично како за поставување, така и за нивно ракување (пуштање и собирање). Овие тенди по своите карактеристики се навистина долготрајни.

+38970229998

+38970229998