Пергола тендите се одлично решение за пренесување на Вашите секојдневни активности од еден целосно затворен, кон простор кој е отворен и слободен.

Без разлика дали се работи за приватен или угостителски простор, перголата ви нуди одлична можност за проширување и максимално искористување на истиот.

Овие тенди се создадени од исклучително силна и компактна алуминиумска конструкција која овозможува сигурна заштита од сонце, ветер, дожд и снег.

Со својот преубав изглед и функционалност, опремени со светла и електронски мотори, овие тенди се незаменлив дел од Вашиот простор.

Пергола тендите со својот модерен и минималистички дизајн, како и со својот подвижен кров (платно) овозможуваат удобност и заштита од сите временски услови.

Специјално дизајнираните пергола тенди по Ваш избор, преку својата едноставност и техничка компактност овозможуваат пријатен престој и заштитеност.

Пергола тендите се совршено решение за големите простори и идеални за временските услови. Во текот на зимата перголата создава одличен заштитен и топол амбинет, додека пак во топлите денови штитејќи од сончевите зраци, овозможува вистинско уживање и целосно се вклопуваат во надворешноста.

Овие тенди се навистина практични и особено кога е во прашање дождот, затоа што располагаат со олуци кои преку столбовите водата ја пренесуваат директно во земја. Пергола тендите се лесни за оддржување и не бараат никаков дополнителен ангажман околу нив.

ПЕРГОЛА ТЕНДИТЕ СЕ НОВАТА АТРАКЦИЈА ВО ОВОЈ БИЗНИС ЗАТОА ШТО ПРЕТСТАВУВААТ МОДЕРНИ, ПРАКТИЧНИ И МИНИМАЛИСТИЧКИ РЕШЕНИЈА ЗА СЕКОЈ АГОЛ. ПРОДОЛЖЕТЕ ДА УЖИВАТЕ ВО СВЕЖИОТ ВОЗДУХ КОЈ ДОПОЛНИТЕЛНО ГИ ОТКРИВА ПРЕДНОСТИТЕ И УДОБНОСТА НА ПЕРГОЛА ТЕНДИТЕ.

АЛУМИНИУМСКАТА КОНСТРУКЦИЈА КОЈА ПО СВОЈАТА БОЈА И ДИМЕНЗИЈА Е ПО ИЗБОР НА КУПУВАЧИТЕ, ПРЕКУ СВОЕТО ТРОСЛОЈНО ПВЦ ПЛАТНО, ШТИТЕЈЌИ ОД УВ ЗРАЦИТЕ ПРУЖА ЦЕЛОСНА КОМОЦИЈА И СВЕЖИНА.

Тендата може да биде фиксна и мобилна. Мобилната пергола се движи со помош на мотори со далечинско управување. Овие тенди имаат можност за вградување на ЛЕД диоди што пак говори за нејзината практичност и уникатност.

Платното е водоотпорно, а целата конструкција која е изработена од алуминиум и електростатски фарбана, ја прави много подолготрајна и заштитена.

Овие тенди овозможуваат лесно затворање со стакло или проѕирно платно, па преку својата внатрешност осигуруваат максимална удобност при користењето во зимските услови.

Разликуваме неколку видови на пергола тенди:

ДАЛЕЧИНСКО УПРАВУВАЊЕ

ЗА 4 СЕЗОНИ

ЛЕСНО КОМБИНИРАЊЕ СО ПОДВИЖНО СТАКЛО

Пергола тендите се лесни и практични за комбинирање со подвижни стаклени врати и прозорци. Додадете вредност на вашиот простор. 

ПРАКТИЧНА 24/7

Лед диодите поставени на пергола тендите се одлично решение за уживање во вечерта. Моќта и во текот на денот и во ноќта.

НАШИ ПРОЕКТИ

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Construction Technology
ЗАШТИТА ОД СОНЦЕ, ДОЖД И ВЕТЕР

    Уживајте во сенката

    Испијте го вашето омилено кафе во пријатен амбиент.

    Создадете омилен простор

    Додадете нова вредност на вашето бизнис место.